50PlusMatch de datingsite voor de 50-plus vrijgezel

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Op vraag van enkele van onze leden gingen we op zoek naar betrouwbare datingsites voor actieve 50-plussers. Programma’s als “Boer zkt Vrouw” op VTM en sinds kort “First Date” op één, hebben het taboe rond blinddate al lang doorbroken. Ook de actieve senior vrijgezel gaat vaker online opzoek naar nieuwe vrienden of een partner. Datingsites zijn er meer dan voldoende, datingsites specifiek voor de actieve 50-plusser zijn eerder schaars. Toch vonden we een reeds ervaren speler op deze markt: 50PlusMatch.be. 50PlusMatch is reeds gekend in heel wat Europese landen en heeft nu ook zijn intrede gemaakt in België. Tijd om deze site, en misschien wel de nieuwe liefde, te leren kennen.

 

Online dating specifiek voor de 50-plusser

50PlusMatch.be is een online datingsite specifiek gericht op de actieve 50+ vrijgezel. De site is overzichtelijk en duidelijk in zijn opzet. 50PlusMatch.be is gericht op het uitbouwen van serieuze relaties. De oprichters beseffen maar al te goed dat de actieve 50-plusser een andere kijk op relaties heeft dan jongeren. 50PlusMatch.be richt zich vooral op het leggen van waardevolle contacten, een aspect waar de leden ook duidelijk naar op zoek zijn. 50PlusMatch biedt heel wat functies op de website aan zonder dat je hiervoor hoeft te betalen. Met een betalend lidmaatschap kan je bovendien veel meer functies onbeperkt gebruiken. Een lidmaatschap heb je al vanaf 14,95 euro per maand als je kiest voor een termijn van 6 maanden. Ontdekt het hier!

 

Gratis of betalend account op 50PlusMatch

Voor gratis leden zijn de functies eerder beperkt. Toch is het mooi van 50PlusMatch.be dat ze geïnteresseerde 50+ vrijgezellen op deze manier een idee geven hoe de site eruit ziet en werkt. Met het gratis account kan je quizzen met andere leden en “ik heb interesse” berichtjes sturen. Een persoonlijk bericht van een betalend lid kan je ook binnen de week beantwoorden.

De functies voor betalende leden zijn heel uitgebreid. Door het uitgebreid aanbod kan je als vrijgezel op je eigen manier op zoek gaan naar een leuke date. Ook worden de functies op 50PlusMatch.be steeds aangepast aan de noden van de gebruikers. Zo werd, omwille van de coronacrisis, de mogelijkheid toegevoegd om te videobellen. Op deze manier kan je, aanvullend op de gewone chatfunctie, je nieuwe kennis recht in de ogen zien. Wanneer je een profiel hebt gevonden dat goed bij jou past, ga je in een tweede stap contact leggen met deze persoon. Je hebt waarschijnlijk nog heel wat vragen om te zien of de “match” echt wel zo leuk is als hij/zij lijkt. Met de nieuwe videobel- functie krijg je direct antwoord op deze vraag.

 

Uitgebreide mogelijkheden en nieuwe features

Naast het nieuwe videobellen kan je met een betalend account volgende functies onbeperkt gebruiken:

– Persoonlijke berichten sturen

– Zien wie je profiel heeft bezocht

– Onbeperkt interesse berichten verzenden

– Het zoekprofiel van andere leden bekijken

– Chatten en dus ook videobellen

– Berichten plaatsen op “Things2Share”

– Zien wie gratis of volledig lid is

– Alle foto’s in een profiel bekijken

– Reageren op blogs en een bericht plaatsen bij “Things2Share”

– Je wordt vaker gezien op de site

 

Makkelijk gebruik, altijd en overal

Alle leden kunnen via 50PlusMatch.be daten vanaf de computer, smartphone en tablet. Er is ook een handige 50PlusMatch app. Daarnaast dragen de oprichters de privacy hoog in het vaandel en worden ALLE profielen manueel gecontroleerd. Ongepaste profielen worden meteen van de website verwijderd. Heb je toch nog vragen of opmerkingen, dan staat de klantendienst steeds voor je klaar. De klantendienst probeert op elke vraag, binnen de 24uur, een gepast antwoord te geven.

 

Probeer 50PlusMatch.be nu volledig gratis zonder verplichtingen

Momenteel loopt er bij 50PlusMatch.be een actie. Bij het aanmaken van een gratis account kan je nu, 3 dagen lang, volledig gratis gebruik maken van alle functies op de site. Ook het nieuwe videochatten kan je gratis uitproberen. Deze aanbieding is volledig vrijblijvend. Na 3 dagen wordt je account gewoon omgezet naar een gratis account zonder verdere verplichtingen. Heb je na die drie dagen de smaakt te pakken en wil je graag een betalend account openen, dan krijg je van 50PlusMatch.be ook nog eens 25% korting op je abonnement.

Ben je een 50+ vrijgezel en op zoek naar een leuke date, nieuwe vriend of vriendin of misschien wel de ware liefde… dan is 50PlusMatch.be zeker iets voor jou. Het platform zit goed in elkaar, houdt rekening met de vragen en behoefte van de leden en heeft zijn succes in het verleden reeds bewezen. Na “Boer zkt vrouw” en “First Date” is het nu aan jou om de stap te zetten naar een leuke date.

Laat zeker een reactie achter

Actieve Senioren

Voor de echte actieve senior

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Welkom!

X
X
X