Actieve Senioren.be

Ethische sociale website voor de actieve senior

De maaltijdbox, een ideale oplossing voor senioren?

Maaltijdbox promoten
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

De maaltijdbox, een ideale oplossing voor senioren?

Steeds meer Belgen doen hun boodschappen online. Als je niet wilt, is het zelfs helemaal niet meer nodig om naar de supermarkt te gaan. Je kan vandaag de dag veilig en zonder zorgen van thuis je boodschappen bestellen. Vervolgens worden deze bij je thuis geleverd. Wil je nóg meer gemak? Kies er dan voor om een complete maaltijdbox aan de deur te laten bezorgen. Alles vers en lekker, eenvoudiger kan toch niet!

Een maaltijdbox is er in diverse soorten en maten, passend bij iedere situatie. Een zeer gekende en betrouwbare optie zijn de maaltijdboxen van HelloFresh. Bij HelloFresh kan je kiezen uit vier soorten maaltijdboxen: de originalbox, de veggiebox, de familybox (met kindvriendelijke recepten) en de quick & easy box. Elke box bevat alle ingrediënten die je nodig hebt voor 3 tot 5 maaltijden per week. In de box vind je ook een receptenkaart waarop met duidelijke stappen wordt uitgelegd hoe je in een handomdraai een heerlijk gerecht klaargemaakt.

HelloFresh biedt nu alle Actieve Senioren een uitzonderlijke korting aan op de eerste 3 maaltijdboxen.

 

Lekker en gezond eten met HelloFresh

 Is de wekelijkse uitstap naar de supermarkt moeilijk voor jou, of doe je liever niet zelf de boodschappen. Heb je moeite of geen inspiratie om telkens gevarieerd en te koken? Dit hoeft niet in de weg te staan van je dagelijkse gezonde en lekkere maaltijd. Gezond en gevarieerd eten is zeer belangrijk. De maaltijdboxen van HelloFresh helpen je een handje om dit te verwezenlijken.

In de maaltijdbox vind je verse ingrediënten van de beste kwaliteit, waarmee je bent verzekerd van een goede maaltijd. Er is genoeg variatie en voor elk wat wils. Weinig tijd? De Quick & Easy-recepten staan binnen 25 minuten op tafel. Behoefte aan extra groente? Kies voor een Balansrecept. Elke week is er keuze uit maar liefst 20 recepten, van klassiekers tot verrassende wereldgerechten. Kies zelf je favorieten of laat je verrassen.

 

Altijd flexibel

Omdat geen week dezelfde is kan je op elk moment, via de app of website, een week overslaan of de bezorging stopzetten. Ook kan je het aantal maaltijden en personen wekelijks aanpassen. Mocht je bijvoorbeeld eens bezoek krijgen dat graag wil mee-eten, dan kan je gemakkelijk een grotere box te bestellen of eenmalig een extra portie toevoegen. Omdat HelloFresh met verse producten werk, wordt er gevraagd elke week op tijd je keuze te maken. Wil je een weekje of meer overslaan, zie dan dat je dit gewoon even aanklikt op de app of website.

 

Meer dan enkel een maaltijdbox

Zin in een wijntje, vers fruit of heerlijke soep? Naast de maaltijdbox van HelloFresh bestaan er ook verschillende lekkere extra’s die je aan de box kan toevoegen. Graag een lekker wijntje als aperitief of bij de maaltijd. Voeg dan een flesje of box wijn toe aan je pakket. Elke week staan er twee verschillende op het seizoen geïnspireerde wijnen en de wijnkenners’ keuze op het menu .

Verse soep staat ook elke week op het menu. De soep hoef je enkel nog op te warmen. Klaar om te genieten met een vers zelf afgebakken ambachtelijk bereid brood. Klinkt dat niet heerlijk?

En dat is nog niet alles. Naast de wijnbox en verse soep biedt HelloFresh ook een fruitbox aan. Makkelijk jouw wekelijks portie vitaminen binnen. De inhoud is elke week anders en geïnspireerd op het seizoen.

 

Probeer het ook

 ActieveSenioren.be is alvast fan… Geprobeerd en goedgekeurd! Zie jij ook de enorme voordelen en heb je zin om eens een maaltijdbox uit te proberen? Via ActieveSenioren en HelloFresh kan je nu genieten van een uitzonderlijke korting. Onze actieve senioren krijgen 35% korting op de 1ste box en 25% korting op de 2de en 3de. Elke week kan je eenvoudig je box aanpassen of annuleren. Blijken de maaltijdboxen toch niet je ding, met een simpele klik zet je de bezorging stop.

Ga naar de website van HelloFresh en kies je box, de korting op de eerste 3 boxen wordt automatisch verrekend. Laat het smaken.

Laat zeker een reactie achter

Actieve Senioren

Voor de echte actieve senior

Reacties

@peepso_user_862(Suzanne Pittoors) Niets voor mij,ik stel liever zelf mijn maaltijd op en ik vind die boxen ook veel te duur.
@peepso_user_881(Erwin Slegers) Als Chef zoek ik liever zelf mijn producten uit dan weet ik tenminste dat ze vers zijn
@peepso_user_72(Els Beyens) 'k Hoorde ook al van die boxen.....voor werkende mensen is het misschien een oplossing, toch vers en je moet niet meer naar de winkel, want alles zit in de box, zelfs het recept. Maar voor een alleenstaande die weinig is is het géén oplossing - en 'k heb nog een andere reden waarom ik weinig "warm" eet....ik schreef daar al over, dus dat ga ik niet herhalen. Voor mij persoonlijk is het geen aanrader.... Els
4 dagen geleden 4 dagen geleden
X
X
X