Login om je activiteitspunten te zien

Actieve Senioren.be

Een Goed Verlof met Tine Embrechts en Guga Baúl

Artikel Goed Verlof op VTM
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Iedereen wilt wel een goed verlof. Het is zomer. Het moment waarop iedereen eropuit trekt voor een deugddoende vakantie. Maar wat doe je als de ene droomt van een luxesuite aan zee en de andere van een tentje in de Ardennen? Hoe vind je die ene bestemming die iedereen kan bekoren? Tine Embrechts en Guga Baúl komen je redden! Met een gloednieuw tv-programma Goed Verlof op VTM

Ontdek leuke vakantieadresjes met Goed Verlof

Na met Vier In Bed start VTM vanaf 29 juli met een gloednieuwe zomerprogramma. In Goed Verlof worden 20 duo’s geholpen bij hun zoektocht naar de perfecte vakantie. Samen met hen verkennen Tine en Guga om beurten de tofste adresjes in binnen- en buitenland. Wat is er beter voor de actieve senior om zelf leuke adresje te vinden om op reis te gaan.

Welke vakantieformule zou het best bij jou passen

Tine en Guga nemen van maandag tot donderdag telkens een ander duo mee op pad en schotelen hen 3 zomerse vakantieformules met bijhorende activiteit voor in een door hen gekozen regio. Die zoektocht brengt hen naar de origineelste plekjes in eigen land, maar ook in Nederland, Frankrijk, Italië of Spanje. Overnachten in een zeecontainer, dobberen op een vlot of slapen in een boomtent: Tine en Guga staan klaar met een vat vol nieuwe vakantie-ideeën. Maar evengoed stranden ze in een gezellig strandhuis, een luxe penthouse of een exclusieve zeiljacht. Elke vakantie wordt door het duo van onder tot boven getest, goedgekeurd en afgekeurd. Welke locatie biedt het perfecte compromis en krijgt de hoogste score?

Goed Verlof: een nieuw vakantieprogramma vanaf 29 juli, van maandag tot donderdag om 21.50u bij VTM

 

Goed Verlof van all-inhotel tot safaritent

Frederik (44) en zijn dochter Anne-Sophie (15) uit Rekkem trappen de eerste week van Goed Verlof af op maandag 29 juli. Frederik boekt al 40 jaar lang dezelfde kamer in hetzelfde all-inhotel in Lloret De Mar. Anne-Sophie kent geen andere vakantie en wil nu wel eens iets totaal anders doen met het gezin. Tine trekt met hen naar Frankrijk, waar ze hen o.a. een safaritent te midden van de natuur voorstelt. Maar wil Frederik wel mee?

Artikel Goed Verlof op VTM

Waterskiën bij een strandhuisje in Zeeland

Guga gaat op dinsdag 30 juli op stap met de Antwerpse Nadia (48) en Annelien (27). Moeder en dochter gaan 1 keer per jaar samen op vakantie om hun band te versterken. Nadia kiest dan voor zekerheid, Annelien wil wel wat meer uit haar comfortzone gehaald worden. In Zeeland zoekt Guga voor hen het perfecte compromis. Staat Nadia open voor een verblijf in een strandhuisje en waterskiën op zee?

Artikel Goed Verlof op VTM

Idyllische homeboat in Nieuwpoort

Marco (37) en Shana (29) zijn een enthousiast koppel uit Maasmechelen. Hij houdt van kicks en actie, zij van rust en romantiek. De perfecte vakantie vinden is voor hen dus een grote uitdaging. Tine probeert op woensdag 31 juli te bemiddelen aan de Belgische kust en tovert 3 originele adresjes uit haar mouw. In een idyllische homeboat in Nieuwpoort brandt er één cruciale vraag op Marco’s lippen: is er wel Netflix?

Artikel Goed Verlof op VTM

Camping, luxehotel of authentieke vakantiewoning in de Ardennen

Elsy (50) uit Wortegem-Petegem is de trotse moeder van 3 dochters, maar een perfecte vakantie vinden voor hen samen is geen evidentie. Samen met dochter Janne (23) en Guga test Elsy op donderdag 1 augustus 3 vakantieadresjes uit in de Ardennen. Zij zoekt graag de natuur en de rust op, maar dochter Janne heeft andere wensen. Een sfeervolle camping, een luxehotel of een authentieke vakantiewoning: wat krijgt de voorkeur?

Artikel Goed Verlof op VTM

Goed Verlof: Week 1 van maandag 29 juli t.e.m donderdag 1 augustus

Laat zeker een reactie achter

Actieve Senioren

Voor elke senior die wilt genieten van het leven

Reacties

Er zijn nog geen reacties
X
X
X