Voor de echte actieve senior

ActieveSenioren Label

Logo site

 

ActieveSenioren.be, actief genieten van het leven

ActieveSenioren.be, de naam geeft volledig weer wat de website te bieden heeft. Vind jij jezelf een senior en hou je van, of ben je op zoek naar een actief leven, dan ben je aan het juiste adres. ActieveSenioren.be groeide uit een idee van oprichter David Claes uit Boutersem. Als bachelor lichamelijke opvoeding was hij al langer opzoek naar een manier om meer senioren actief van het leven te laten genieten. De vraag was hoe krijg je zoveel mogelijk mensen in actie. Van daaruit groeide het idee om een sociaal platform voor de actieve senior te bouwen. Het idee sloeg al snel aan. Samen met het doelpubliek werd er een jaar lang aan de site gebouwd.

 

De stap naar een actief leven was nog nooit zo klein

ActieveSenioren.be is een gloednieuw en modern online sociaal platform voor de actieve senior. Naast het sociaal platform Wrinkle, waar je in interactie kan gaan met andere senioren, bestaat de site uit een magazine een activiteitenkalender een wedstrijdpagina en een doenrubriek. Ook heeft elke stad of gemeente in Vlaanderen een eigen persoonlijke pagina. Op de eerste plaats is het de bedoelingen actieve maar ook minder actieve senioren samen te brengen om zo elkaar te inspireren.

 

Senior zijn is een gevoel, geen leeftijd

Hoe oud je bent speelt eigenlijk geen rol. Wanneer je senior bent is nu eenmaal moeilijk te definiëren. Senior zijn is een gevoel en geen leeftijd. ActieveSenioren.be wil zijn bezoekers vooral niet in hokjes steken. Uit onderzoek is gebleken dat senioren vaak het gelukkigste zijn. Dat geluk wordt nog versterkt wanneer je leuke dingen kan doen en toffe vrienden hebt. Daar gaat ActieveSenioren.be voluit voor.

 

ActieveSenioren.be is een volledig gratis en ethische website

Senioren kunnen de site volledig gratis gebruiken. Voor het gebruik van het sociaal platform Wrinkle, moet je gewoon even registreren. Wrinkle werkt een beetje zoals Facebook maar ActieveSenioren.be wil senioren ook inspireren in een volledig veilige omgeving.  ActieveSenioren.be is een ethische website zijn met respect voor de leden en bezoekers. De site wil senioren vooral iets geven en hoeft daarvoor niets in de plaats.

Adres

Leuvensesteenweg 481, 3370 Boutersem
Vlaams-Brabant

Telefoonnummer

0498/752598

E-mailadres

info@actievesenioren.be

Volg ons op:

Openingsuren

ActieveSenioren.be is steeds bereikbaar.

Contacteer ons HIER

Welkom!

X
X
X