Bij Comfortschoenen Verhulst zijn jouw voeten in goede handen

ActieveSenioren Label

Bij Comfortschoenen Verhulst zijn jouw voeten in goede handen

Comfortschoenen Verhulst biedt “comfortschoenen met pit aan”. Een schoenenzaak, ja, maar niet zo maar eentje. Comfortschoenen Verhulst onderscheidt zich op heel wat gebieden van andere schoenenzaken. Bij het kiezen van schoenen uit het gamma focust men zich niet alleen op het design maar ook en voornamelijk op het comfort.

Zaakvoeder Jonas Verhulst opende een nieuwe handelszaak in de Waterhoenlaan op Antwerpen-Linkeroever. Door zijn uitgebreide opleidingen vindt Jonas voor elk voetprobleem de gepaste oplossing.  Een ware verademing voor de actieve senior, die vaak minder gaat bewegen omwille van niet aangepaste schoenen. De zaak aan Linkeroever wordt mede uitgebaat door Jonas’s rechterhand Diane Janssens.

 

Losse steunzolen en schoenen met voetvorm

Het is steeds belangrijk de gepaste schoenen te dragen voor jouw voet. Zeker wanneer je steunzolen of inlegzolen draagt. Laat dit nu net één van de specialiteiten van Comfortschoenen Verhulst zijn. Daarnaast is er een uitgebreide keuze aan schoenen voor het dragen van een steun- of inlegzool. Dames, heren, jong en senior vindt hier zijn gading. Ook schoenen met een uitneembaar voetbed kan je bij bij Comfortschoenen Verhulst vinden.

 

Ook “moeilijke” voeten en grote maten zijn welkom

Comfortschoenen Verhulst gaat voor elke  klant dat stapje verder. Ze kiezen samen met jou de beste schoenen voor jouw voeten. Ook grote maten of voeten met speciale vereisten zijn welkom.  Zo zijn er voor diabetici schoenen zonder naden zodat er geen drukpunten op de voet zijn. Ook voor mensen met het veel voorkomende Halux-valgus (knobbel aan de zijkant van de dikke teen) of met hamertenen worden comfortabele maar ook designvolle schoenen aangemeten.

 

Niet alleen de lengte, ook de breedte is belangrijk

Heel wat mensen kiezen hun schoenen enkel op de lengtemaat toch is ook de breedte heel belangrijk. Bij Comfortschoenen Verhulst wordt zowel de lengte als breedte van de voet gemeten en is er per halve lengtemaat keuze uit verschillende breedtematen. Indien mogelijk is er een meting van de voeten of wordt er een gratis blauwdruk genomen.

 

Nog enkele bijzonderheden

  • De klant kan een keuze maken uit moderne kwaliteitsvolle schoenen van diverse topmerken, zowel in kleine als grote maten, een assortiment dat de komende maanden nog zal worden aangevuld, ook voor een jonger publiek

  • De toegang tot de zaak is klantvriendelijk ook voor personen met een handicap

  • Er is parkeergelegenheid (parkeerschijf niet vergeten). Ook het openbaar vervoer (tram en bus) heeft een halte vlakbij

  • Dankzij vloerverwarming hoef je tijdens het passen geen koude voeten te vrezen

  • Deze moderne zaak straalt rust uit en de klant is koning

  • Wie dat wenst, kan een bezoek aanvragen in een rust- en/of verzorgingsinstelling

  • Er is een klantenkaart die recht geeft op een mooie korting.

Adres

Waterhoenlaan 16, 2050 Antwerpen
Antwerpen

Telefoonnummer

03/344 84 94

E-mailadres

:diane.janssens@telenet.be

Volg ons op:

Openingsuren

Comfortschoenen Verhulst vind je aan de Waterhoenlaan 16, 2050 Antwerpen-Linkeoever – tel. 03-344 84 94 – openingsdagen en -uren:

maandag van 13.00 tot 18.00 u,

dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 18.00 u.

Welkom!

X
X
X