Coolblue, alles voor een glimlach

ActieveSenioren Label

 

Coolblue van smartwatch tot grasmachine

Coolblue is een in Nederlandse opgericht bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van elektronica. Je kan er van elektronica echt alles vinden. Van smartphones en laptops over wasmachine, droogkasten, haardrogers, sporthorloges maar zelfs boor- en grasmachines kan je er kopen.  In 1999 richtte 3 studenten Coolblue op onder de naam mp3man.nl. Ondertussen is dit bedrijf uitgeroeid en huisvest het zo’n 200 webshops en verschillende winkels in Nederland maar ook in Gent, Antwerpen, Zaventem en Brussel (2020).

 

Gewoon verwonderen

Coolblue begon als vriendenclub en dat is het nog steeds. Wel één van professionals die klanttevredenheid in het hart dragen. Elk jaar verwelkomt Coolblue veel nieuwe collega’s. Eén zaak krijgt dan alle prioriteit: elke werknemer omarmt de Coolblue-cultuur, snapt het bedrijf en kan het concept uitdragen. Gewoon verwonderen. Op basis van 4 kernwaarden: eigenzinnig, vrienden, flexibel en gewoon, doen.

 

De doorgedreven klantvriendelijkheid van Coolblue

Coolblue hanteert de belofte “voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis”. De verzending is altijd gratis! Een artikel gekocht dat je toch niet helemaal bevalt…  Je kan dit makkelijk terugsturen zonder dat Coolblue hier moeilijk over doet. Deze ver doorgedreven service en klantvriendelijkheid is echter geen reden om de prijzen van de producten op te drijven. Coolblue heeft steeds zeer scherpe prijzen en levert waar voor je geld.

 

Winkels over heel België

In de komende jaren wil Coolblue zijn marktaandeel in België nog vergroten met winkels in Brussel en Wallonië. In de winkels kan je 1000 producten uittesten en vakkundige info vergaren. in grote steden als Brussel en Gent worden heel wat pakketten met de fiets aan huis geleverd.

Coolblue is groot geworden door zich te richten op een hoge klanttevredenheid met persoonlijk advies, snelle levering, installatie en reparatie. De manier waarop dit bedrijf groot is geworden blijft behouden. Een succesformule dien je niet te veranderen.

Bestel vandaag nog je elektronica en je hebt het morgen in huis.

Adres

Leuvensesteenweg 8, 1932 Zaventem
Vlaams-Brabant

Telefoonnummer

03/8082700

E-mailadres

Volg ons op:

Openingsuren

De webwinkel is 24u op 24 open

voor de openingsuren van de winkels ga je best naar de website:

https://www.coolblue.be/nl/winkels

Welkom!

X
X
X