Adembenemend Fins Lapland

ActieveSenioren Label

 

Ontdek met Lapland Travel en als échte actieve senior het Noorderlicht, geniet van een husky safari, maak een sneeuwscooter tocht door de wilde natuur en beleef het adembenemende Lapland op een zevendaagse reis in een wondermooie regio. De reacties van eerdere reizigers zijn alvast lovend. Trek naar de natuur, de sneeuw en het prachtige Finse Lapland.

 

Verblijf in het pittoreske Äkäslompolo

Je verblijft in het hartje van Fins Lapland in het pittoreske dorpje Äkäslompolo. Het dorp ligt aan de voet van zeven legendarische heuvels waar ook de 3 lodges  van Lapland Travel liggen: West, East & Center.
 

Het dorpje Äkäslompolo

Dit gezellige dorp dat wel uit een sprookje getekend lijkt te zijn ligt vlak naast een gigantisch bevroren meer met dezelfde naam, omringd met besneeuwde bossen. De weinige inwoners laten je meteen thuis voelen.
 

Activiteiten met Lapland Travel

Lapland Travel biedt standaard vijf top-activiteiten aan die inbegrepen zijn in de basisprijs. Ga op husky safari, bewonder het Noorderlicht, trek de sneeuwschoenen aan voor een hike, rij met de sneeuwscooter door de besneeuwde bossen en breng een bezoek aan de meest bekende rendierboerderij van Fins Lapland. Maar ook ijsvissen, paardrijden, skiën, snowboarden en nog veel meer behoort tot de mogelijkheden in het uitgebreide assortiment aan activiteiten.
 
Alle praktische informatie, prijzen en nog veel meer vind je op de website van Lapland Travel
 

Adres

Dok Noord 7/109B, 9000 Gent
Oost-Vlaanderen

Telefoonnummer

E-mailadres

info@laplandtravel.com

Volg ons op:

Openingsuren

Vragen?

Lapland Travel is bereikbaar via mail of Facebook Messenger . Een antwoord kan je tijdens de kantooruren (10-19u) verwachten binnen de 30 min

 

Welkom!

X
X
X