“Tasty food, set inside a lovely coffee house.”

ActieveSenioren Label

 

Restaurant Common Sense in het hart van de fiets- en wandelroutes

Restaurant Common-Sense ligt op één van de mooiste wandel- en fietsroutes van Bilzen en omstreken. Rogier Dubois en Kim Vancrabeekx baten met heel veel goesting hun mooie restaurant uit.

Door hun gedeelde passie voor lekker eten, deco en de liefde voor hun kids, is het concept ‘Common Sense’ ontstaan.

 

Eerlijke en heerlijke producten

Niet alleen de groeten zijn vers en van topkwaliteit. Bij Common Sense wordt er ook veel aandacht geschonken aan een (h)eerlijk stukje vlees? Het vlees op je bord wordt met de grootste zorgvuldigheid uitgekozen en bereid. Common Sense garandeert en serveert enkel TOPkwaliteit!

 

Een menukaart vol liefde en passie

De eigenaars van Common Sense zijn tot het uiterste gegaan om een menu samen te stellen waar ze 100% achter staan. Heerlijke en eerlijke producten die met veel liefde en passie omgetoverd worden tot culinaire pareltjes.

Common Sense beschikt ook over een Take-Away. Heb je eens een avondje geen zin om te koken of wil je iemand verrassen met een heerlijk gerecht, ook hiervoor kan je terecht bij Rogier en Kim.

De keuken is gesloten tussen 14u en 17u. Op zondag is de keuken doorlopend open.

 

Ook aan de kleintjes wordt gedacht

Met de kinderen of kleinkinderen is het ontspannend om één van de mooie wandel- of fietsroutes in de buurt te doen. Daarnaast beschikt Common Sense ook over een speeltuin voor de kinderen. De kids hebben geen moment om zich te vervelen, terwijl jij geniet van een momentje rust.

 

Meer dan alleen een restaurant

Een lekkere maattijd en heerlijk genieten. Toch kan je bij Common Sense ook voor andere dingen terecht. Zo biedt Common Sense ook workshops Green Egg aan. Tijdens deze workshops leer je de Big Green Egg van Kamado gebruiken en krijg je uitleg wat je er allemaal mee kan doen? Ook voor gevorderden zijn de workshops een hele ervaring en leer je je kookkunstgrenzen verleggen.

 

Adres

Vrankrijk 2, 3740 Bilzen
Limburg

Telefoonnummer

+32(0) 89 41 24 33

E-mailadres

food@common-sns.be

Volg ons op:

Openingsuren

ma – di: gesloten
wo – za:  11u30 – 23u
zo:  11u30 – 22u

Keuken:
ma – di: gesloten
wo – za:  12u – 14u en 17u – 21u
zo:  12u – 21u

Welkom!

X
X
X