Actieve Senioren.be

Ethische sociale website voor de actieve senior

“Tasty food, set inside a lovely coffee house.”

ActieveSenioren Label

resto Présence in Schoten voorstellen

 

Op en top gastvrijheid in Restaurant Présence in Schoten. De slogan zegt volledig waar het om draait. Lekker eten, gezelligheid en een uitgesproken gastvrijheid aan tafel. De tafel de nodige eer bewijzen en vooral genieten.

 

Restaurant Présence, op en top gastvrijheid

In Restaurant Présence in Schoten vind je een uiterst verfijnde en uitgekiende Belgische en Franse keuken. De sfeervolle inrichting en gastvrijheid maken van resto Présence  een aangename plek om te vertoeven.

 

Makkelijk bereikbaar en uitgebreide mogelijkheden

Naast de gastvrijheid en lekker eten heeft Restaurant Présence nog een aantal troeven. Het restaurant ligt op slechts 5 minuten rijden van de autosnelweg en heeft een ruime parking. Het restaurant beschikt over een apart zaaltje voor 80 personen en een gezellige loungebar. Bij mooi weer heb je de mogelijkheid te eten op het zonnige terras.

 

Resto Présence is ideale plaats voor een feest, receptie of diner

Présence is de locatie bij uitstek voor een communiefeest , trouw, jubileum, receptie , diner . Het gezellige familiale kader en de grote groene tuin geven elk feest iets speciaal! Twijfel niet bij eventuele vragen even contact op te nemen. De uitbaters van restaurant Présence helpen je graag verder.

 

Adres

Brechtsebaan 277, 2900 Schoten
Antwerpen

Telefoonnummer

03 651 61 45

E-mailadres

info@restopresence.be

Volg ons op:

Openingsuren

Gesloten op:

Maandag en zaterdag middag

Kalender

X
X
X