Login om je activiteitspunten te zien

Actieve Senioren.be

Menu

Registreer en Login

Welkom

Op deze pagina heb je de mogelijkheid je te registreren of in te loggen op www.actievesenioren.be. Het gebruik van de website is volledig gratis en dat blijft ook zo. Wij vragen onze leden wel om zicht te registreren. Op die manier kan je gebruik maken van de volledige site, alle tools en deel nemen aan het sociale media platform voor senioren: WRINKLE.  Door te registreren heeft de redactie de mogelijkheid, bij ongepast gebruik van de site, accounts tijdelijk te blokkeren of definitief te verwijderen. 

Registreer HIER...

…om alle onderdelen van de site te kunnen gebruiken kan je hier gratis registreren. Veel plezier.

Activeringscode opnieuw verzenden

Voer hier uw geregistreerde e-mail adres in zodat we u de activatielink opnieuw kunnen sturen.

De bevestigingsmail komt soms in je SPAMBOX terecht. het versturen kan tot 20 minuten duren.

Log HIER in...

…en ontmoet honderden andere senioren die willen genieten van een actief leven

Actievesenioren.be is een website voor de actieve senioren die decennia lang hun stempel hebben gedrukt op onze snel veranderende wereld. Het leven komt tot rust, maar er is nog zoveel te doen. Deze site is voor de generatie die de wereld heeft veranderd. De generatie die het leven na het werk een nieuwe betekenis gaf.

Laat je inspireren door honderden andere senioren die na hun pensioen de levensstijl hebben gecreëerd die hen gelukkig maakt. Een levensstijl om van te genieten, ieder op zijn eigen manier. Zet de stap naar een gelukkig en actief leven als senior met actievesenioren.be

Jouw bedrijf, zaak of evenement hier

Jouw bedrijf, zaak of evenement hier

Jouw bedrijf, zaak of evenement hier

X
X
X